4. Urejanje bloka Level Up XP

4.6. Zavihek Poročilo

Pod zavihkom Poročilo je izpisana pregledna tabela, ki vključuje:

  • stolpec s profilno sliko,
  • stolpec Ime/Priimek,
  • stolpec Stopnja s trenutno doseženo stopnjo udeleženca, udeleženke,
  • stolpec Skupaj s trenutnimi točkami udeleženca, udeleženke in
  • stolpec Napredek z vizualno prikazanim napredkom udeleženca, udeleženke na dani stopnji v obliki vrstice napredka in izpisom manjkajočih točk za dosego naslednje stopnje (angl. progress bar).

Dokler udeleženec, udeleženka nima točk (je v določenem smislu neaktiven v učni enoti), bo njegovo stanje v zavihku Stopnja in Skupaj zaznamovano s črtico/minusom -. Tak udeleženec tudi ni prikazan v lestvici.

Pomembno: Točke posameznega udeleženca lahko ročno spremenimo s klikom na ikono treh pik na koncu vrstice.
Zavihek Poročilo

S klikom na gumb Ponastavi podatke predmeta ponastavimo dosežene stopnje in točke vseh udeleženk, udeležencev v tej učni enoti na izhodiščno stanje (na 1. stopnjo) ter počistimo podatke v Dnevniku. S klikom na tri pike na koncu vrstice in izbiro Izbriši (v spustnem meniju) povrnemo uporabnika, uporabnico na izhodiščno stanje (-) in ga hkrati izbrišemo iz lestvice. Ta izbris pa ne prepreči možnosti, da udeleženec, udeleženka ponovno pridobi točke, če mu pravila to omogočajo in se znova uvrsti ter povzpne po lestvici.

Gumb Ponastavi podatke predmeta

Pod zavihkom Poročilo je na voljo tudi Dnevnik. Omogoča spremljanje podeljevanja točk za napredovanje po stopnjah v okviru učne enote. Na voljo je filter, ki omogoča filtriranje po začetnici imena ali priimka.

Spremljanje Dnevnika